UPCity
KERESÉS
keresés
 
CIKKEK
Hírek
Témák
 
FORRÁSOK
Módszertan
Fogalomtár
Linkek
 
ADATTÁR
Cégek
Szaknévsor
 
EU-LEARNING
Stratégiák
Források
 
RÓLUNK
REGISZTRÁCIÓ
KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP

 

INTERAKTÍV
Fórum
 
SZOLGÁLTATÁSOK
Állásbörze
Termékkalauz
 
ARCHÍV
Publikációk
Háttéranyagok
Demók
Szervezetek
Projektek
 

Legfrissebb anyagok


nyomtatás
LMS javítja a viszonteladói értékesítés színvonalát

forrás: Oktopusz

Képzési portállal segíti a LearnShare konzorcium tagvállalatainak külső értékesítési egységeit. A megoldás révén rengeteg értékesítési célból alkalmazható jó gyakorlat terjeszthető el a legkülönbözőbb iparágakban.

A LearnShare nevű, Fortune 1000 vállalatokből szerveződött konzorcium célja, hogy a vállalati képzések és a kompetenciafejlesztés területén alkalmazható jó gyakorlatokat azonosítson és terjesszen. A Learnshare által folytatott kutatások lehetővé teszik, hogy az előnyös és hatékony megoldásokat rendszeres kutatások révén gyarapítsák, illetve más iparágakban is célraszabják, tudatosan megtervezzék és értékesítsék. A konzorcium most külső szervezeti egységek és viszonteladók képzésére alkalmas LMS telepítésére kívánja képessé tenni tagvállalatait.

A szóbanforgó megoldás egy portálon keresztül érhető el, és az ügyfélkapcsolatok színvonalát hivatott javítani a tagvállalatok termékeinek értékesítése során. Az LMS-t már a konzorcium több tagja telepítette, és a tapasztalatok szerint a képzés a legkülönbözőbb iparágakban zajló értékesítést - így például vegyi, közlekedésfejlesztési és olajipari termékek eladását - egyaránt sikerrel támogatja.

A LearnShare kezdeményezésének jelentőségét elsősorban az adja, hogy olyan részfolyamatok színvonalásának növelésével javítja a vállalati működés hatékonyságát, amelyeket a cégek mindeddig csak közvetett módon tudtak befolyásolni.

További információ:
www.learnshare.com

szerző: [Oktopusz]
Impresszum
Partnerek
Adatvédelem
Médiaajánlat