UPCity
KERESÉS
keresés
 
CIKKEK
Hírek
Témák
 
FORRÁSOK
Módszertan
Fogalomtár
Linkek
 
ADATTÁR
Cégek
Szaknévsor
 
EU-LEARNING
Stratégiák
Források
 
RÓLUNK
REGISZTRÁCIÓ
KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP

 

INTERAKTÍV
Fórum
 
SZOLGÁLTATÁSOK
Állásbörze
Termékkalauz
 
ARCHÍV
Publikációk
Háttéranyagok
Demók
Szervezetek
Projektek
 

Legfrissebb anyagok


nyomtatás
Egyszerűbben ellenőrizhető oktatási célok

forrás: Oktopusz

A Workplace Answers LMS-ével egyszerűbben ellenőrizhetők a vállalati oktatási célok - állítja a gyártó. A megoldás előnye, hogy lehetővé teszi: nem a HR-munkatársaknak kell követniük a szoftver szempontjait, hanem az LMS állítható be úgy, hogy az adott esetben szakmailag indokolt adatokat mérje.

A Workplace Answers piacra dobta LMS-ének új változatát, amely grafikus vezérlőpulttal és jelentéskészítő funkcionalitással is rendelkezik. A Workplace Answers LMS használata segítségével könnyűszerrel áttekinthetővé válik, hogy hol tart a képzési célok megvalósítása. A szoftver felülete lehetőséget nyújt az oktatási célok vállalati szintű, telephelyek, részlegek vagy szervezeti egységek (illetve egyéb kritériumok) szerint lebontott formában történő követésére.

A Workplace Answers megoldásának előnye, hogy a képzési folyamatokkal kapcsolatos adatokat hozzáférhetővé teszi a HR munkatársak számára, de nem erőltet rá külső szempontokat az adatgyűjtésre, hanem a képzési céloknak alárendelt értékelési lehetőséget biztosít. A Workplace Answers LMS-e archiválja is a gyűjtött adatokat, amelyek így a későbbi összevetés céljából is rendelkezésre állnak. A szoftver kisvállalkozások és több telephellyel rendelkező, több országban tevékenységet folytató nagyvállalatok számára is egyaránt megfelel.

A Workplace Answers friss iparági értesüléseket, jó gyakorlatokat, hírlevelet és egyéb járulékos információkat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók törvényi szabályozást, illetve az oktatás és teljesítményértékelés egyéb változó körülményeivel kapcsolatban is eligazítást kapjanak.

További információ:
www.workplaceanswers.com

szerző: [Oktopusz]
Impresszum
Partnerek
Adatvédelem
Médiaajánlat