UPCity
KERESÉS
keresés
 
CIKKEK
Hírek
Témák
 
FORRÁSOK
Módszertan
Fogalomtár
Linkek
 
ADATTÁR
Cégek
Szaknévsor
 
EU-LEARNING
Stratégiák
Források
 
RÓLUNK
REGISZTRÁCIÓ
KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP

 

INTERAKTÍV
Fórum
 
SZOLGÁLTATÁSOK
Állásbörze
Termékkalauz
 
ARCHÍV
Publikációk
Háttéranyagok
Demók
Szervezetek
Projektek
 
Tanár-továbbképzés
2004-08-30 12:48

Leírás: Ezek a szemináriumok a szakmai tapasztalatszerzés mellett lehetőséget nyújtanak idegen nyelven folyó szakmai munkavégzésre kapcsolatok kiépítésére, valamint további együttműködések megalapozására is. Az Európa Tanács tanár-továbbképzési szemináriumain való részvétel a 185/1999. (XII. 13.) Kormányrendelet 3 § (2) bekezdés b) pontja alapján beszámít a pedagógusok számára kötelező, hétévenkénti továbbképzésbe.

tovább
Arion
2004-08-30 12:42

Leírás: A projekt oktatási szakemberek és döntéshozók szakmai célú utazásainak finanszírozását folytatja.

tovább
CEEPUS
2004-08-30 12:41

Leírás: A csereprogram célja, hogy lehetővé tegye a részt vevő országok felsőoktatási intézményei (egyetemek, főiskolák) számára vendégtanárok fogadását, diákcseréket, nyelvi- és szakmai kurzusokon, valamint nyári egyetemeken való közös részvételt, ezzel is elősegítve a közép-európai értelmiség szakmai kapcsolatainak erősítését és bővítését.

tovább
Erasmus Mundos
2004-08-30 12:52

Leírás: Az Erasmus Mundus egy új együttműködési és mobilitási program a felsőoktatás területén, mely az európai egyetemek nemzetközi kapcsolatait támogatja és az európai felsőoktatás színvonalát növeli. Kiváló minőségű, úgynevezett Masters kurzusokat támogat és célja az európai egyetemek és főiskolák vonzerejének növelése harmadik országokban is. Négy akciójából kettő kínál egyéni ösztöndíjakat mind európai, mind harmadik országból származó hallgatók és oktatók mobilitásának támogatására.

tovább
Eureka
2004-04-26 15:51

Leírás: A projekt, amelynek magyarországi központja a Budapesti Műszaki Egyetem, az európai piacorientált kutatási és fejlesztési együttműködést és Európa világpiaci versenyképességét hivatott előmozdítani.

tovább
 1-5 | 6-10 | 11-13
Impresszum
Partnerek
Adatvédelem
Médiaajánlat