UPCity
KERESÉS
keresés
 
CIKKEK
Hírek
Témák
 
FORRÁSOK
Módszertan
Fogalomtár
Linkek
 
ADATTÁR
Cégek
Szaknévsor
 
EU-LEARNING
Stratégiák
Források
 
RÓLUNK
REGISZTRÁCIÓ
KAPCSOLAT
OLDALTÉRKÉP

 

INTERAKTÍV
Fórum
 
SZOLGÁLTATÁSOK
Állásbörze
Termékkalauz
 
ARCHÍV
Publikációk
Háttéranyagok
Demók
Szervezetek
Projektek
 

nyomtatás
Adatkezelési nyilatkozat

Az Oktopusz portál minden elvárható eszközzel törekszik arra, hogy a portálon közzétett hírek és adatok megfeleljenek a valóságnak. A portál ennek érdekében a lehető legkörültekintőbben jár el hírforrásai kiválasztásánál, de azok tartalmának valódiságáért felelősséget nem vállal. Az Oktopusz portál az oldalairól ugrópontként elérhető külső honlapok tartalmáért és adatbiztonságáért nem felel.
Az Oktopusz portál tartalmának bárminemű továbbfelhasználása csak az Oktopusz Alapítvány előzetes engedélyével és a forrás pontos megjelölésével történhet.

A felhasználók adatainak védelme

Az Oktopusz portál a felhasználóitól kért adatokat a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak betartásával kezeli. Az Oktopusz portál kötelezettséget vállal a felhasználók adatainak biztonságos tárolásához és védelméhez szükséges technikai háttér alkalmazására. Az adatokhoz csak erre felhatalmazott személy férhet hozzá. A felhasználók adatait az Oktopusz portál kizárólag belső statisztikai célokra, valamint kapcsolattartási célokra használja fel, azokat közvetlen üzletszerzésre csakis a felhasználók hozzájárulása esetén használja fel, és harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át.
Az Oktopusz portál továbbá gondoskodik arról, hogy az adatok felhasználása megfeleljen a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzatának.

Impresszum
Partnerek
Adatvédelem
Médiaajánlat